Alla inlägg den 23 september 2011

Av erika nilsson - 23 september 2011 20:52

Hej!

Sitter och lyssnar lite på Queen-låtar, VAD ANNARS?

Men måste sätta upp en tavla med dem.. Världens INTRESSANTASTE liv?

Men har förövrigt varit hos Evelina och gjort lite Halloween-pyssel, för vi har ju en massa intressen. Nä, men det finns seriöst ingenting att göra hos någon av oss!

Men är det bara jag som känner mig som en superhjälte när jag lyssnar på Spotify och pausar precis i sista sekund innan reklamen kommer? Typ 3.29-3.29. Speciellt när man bara trycker automatiskt på stoppknappen. Då så känner mig skapligt bra och duktig då.. Och framför allt SMIDIG!

Men jag stör mig skapligt på att facebook jämt och ständigt ska ändra på allting 24/7. Chatten och allt sånt där, så JOBBIGT. Haha, jag gillar att skriva med stooora bokstäver.


Haha, kommer ni ihåg när man jämt skickade kedjesms och mail? Eller la ut en text på bilddagboken. Typ:

Det var en gåmg en tjej som hette Sara. En dag så gick hon ut i skogen. Plötsligt så hörde hon ett prasslande ljud bakom henne. Hon sprang iväg, längre in i skogen. Hon väntade där ett tag. Snart så hörde hon samma prasslande ljud som förut. Det var en mördare! Mördaren dödade henne med fjorton knivhugg i magen. Om du inte kopierar/skickar vidare det här så kommer Sara sitta på din sängkant inatt och döda dig på samma sak som hon dog. 

För det första, hur kan man veta exakt vad hon gjorde och vart hon gick om hon nu dog. Och för det andra så är det lika troligt som att en älg skulle klättra in i ditt hus och käka upp alla strumpor som finns? Det är ju liksom bara en som har suttit och skrivit texten. Som den här som står här ovan, den har jag skrivit själv.

Fast det värsta var ju när man satt och skickade runt en massa skitsms. Kunde ju lika gärna ha skickat nödvändigt medelande i så fall. Fast i och för sig så använde jag ju sällan min mobil då.

Haha, man blev kanske också lite lättad av att det inte kom något spöke eller en mördare som dödade en mitt i natten. Fast dem där ''läskiga'' figurerna skulle ha ganska fullt upp med att mörda alla som dissar texterna. Och om man skulle räkna hur många gånger jag har dissat, så skulle jag vara död flera gånger om.

Svejs!

Presentation


Ja, då kanske jag ska skriva lite om mig själv. Jag heter Erika Nilsson och är 14 år. Älskar film, gärna skräck men det går bra med lite vad som helst.
The Beatles, Queen och David Bowie är väl mina favoritartister.
Är det något annat får vi väl frå

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards