Alla inlägg den 24 september 2011

Av erika nilsson - 24 september 2011 21:02

Hellow!

Känner för att göra ett till inlägg för idag, så ja, jag gör det!

Satt först vid mammas dator men blev bortkörd ifrån den för att hon ville titta på blocket.se. Inte för att hon någonsin har köpt någonting därifrån, men ''det kan ju vara kul att kolla lite'' :)

Och då satt jag och lyssnade på Queen, men jag får knappt göra det längre, för dem tycker att jag spelar Queen för mycket, men det kan jag ju inte göra. Det kan aldrig bli för mycket med dem!

Sitter istället vi min skoldator och lyssnar på dem istället med mina hörlurar i. Har faktiskt kännt mig som en ''superhjälte'' två gånger nu när jag har stoppat en låt på spotify i sista sekund! Haha, roligt liv jag har..


Men nu kom jag att tänka på en sak som min kära syster Anna har sagt. Det finns ju mycket ''bantningsprodukter''. Som till exempel dem på ''hemma shop'' sakerna. Typ som om man äter något blir man smal.

Och så står det i det finstilta ''Kombinerat med träning och rätt kost''. Då är ju det träningen och den rätta kosten som gör att man blir smal. Inte det där lilla bandet man har runt magen som vibrerar och gör så att man får ett sexpack. Ja stackars männiksor som går på allt.

Läste också i en tidning att 1990 så sålde ''hemma shop'' en burk med hår i. Okej inte bokstavligt talat, men det var om man t.ex. var flintskallig mitt på huvudet så kunde man köpa hem en sån sprejflaska med lite ''hår'' i (alltså färg) och spruta på flinten.

Och då såg det ju ut som man hade hår! Helt otroligt!

Nej, dem gubbarna (det brukar inte finnas så mycket tanter som är flinskalliga på ett ställe) tycker jag verkligen synd om ifall dem gick på det. Tycker i så fall att dem ska raka av håret istället för att försöka dölja det. Eller raka av det även om dem inte försöker dölja sin skallighet :D

Aja, good bye på er :*

Av erika nilsson - 24 september 2011 12:58

Hejsan!

Har precis gjort i ordning mig till ett kalas för min kusin och min bror. Haha, låter lite torrt, ''min kära broder ska vi fira med en pampig tillställning''.

Jag skriver väldigt ofta ''haha'' på min blogg, ville bara säga det. ÄLSKAR verkligen att skratta. Och prata. Kan faktiskt prata för 7 personer, inte illa va?

Fast det är lite synd, för om jag inte känner en person så bra så pratar jag inte så mycket med den. Men aja, om någon vill prata med mig får väl den prata först, för då blir jag inte ''blyg''.

Känns som att jag uppdaterar med ett lite sådär småonormalt inlägg. Men det är för att jag inte har kommit på något att skriva om, det är därför jag bara skriver om lite småsaker.


Typ hinner inte att skriva mer så ni får en söt bild på ''Wilmabarn''

 

Presentation


Ja, då kanske jag ska skriva lite om mig själv. Jag heter Erika Nilsson och är 14 år. Älskar film, gärna skräck men det går bra med lite vad som helst.
The Beatles, Queen och David Bowie är väl mina favoritartister.
Är det något annat får vi väl frå

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards